PREMZL TRADE d.o.o.

STROJI ZA OBDELAVO LESA IN KOVIN

PREMZL TRADE

Vakuum stiskalnica GBP

 Global mizna vakuum stiskalnica (GBP) je ekonomična izvedba vakuum-membranske stiskalnice in idealen odgovor na izzive današnjih potreb,  zasnovana za individualne in majhne serije lepljenja, hladno stiskanje, 3-D oblikovanje, furniranje, lepljenje  posebnih ornamentov.  Sistem ponuja veliko vsestranskih možnosti uporabe, natančnost, ob zelo nizkih investicijskih stroških.

Izredno trpežna osnovna plošča-laminat (HPL) z uporabno površino 100 x 60 cm, preprosta uporaba, majhna tlorisna površina-prihranek prostora in univerzalna uporaba. Stiskalnica je primerna za izobraževalne ustanove, izdelovalce  instrumentov, restavratorje, kreativne mizarje, oblikovalce in vse ki potrebujejo na majhni površini profesionalno membransko vakum stiskalnico.

Tudi vi lahko imate koristi od Global mizne vakuum stiskalnice z svojimi neomejenimi možnostmi uporabe za obdelavo lesa in termično oblikovanje; večplastno lepljenje v »sendvič«, oblikovanje in prevleka raznih profilov, plošč, itd, prevleka z usnjem, papirjem, tekstilom, kakor tudi termo oblikovanje PVC materialov, termoplastov, ….

Mizna vakuum stiskalnica je edinstven način za doseganje profesionalnih rezultatov z minimalnim naporom in največjo učinkovitostjo - pravi korak v tehnologijo vakuumskega  oblikovanja!

gbp gbp 1

 Video: https://www.youtube.com/watch?v=RQ5k823Jr-8

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>>

 

Template Design Ext-joom.com